aboutus

GUANG ZHOU VISION MEDIA CO.,LTD

GUANG ZHOU VISION MEDIA CO.,LTD GUANG ZHOU VISION MEDIA CO.,LTD GUANG ZHOU VISION MEDIA CO.,LTD
1 2 3
Type Business: Verdeler/groothandel
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken: OnlyLamp
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 500,000-2,000,000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

GUANG ZHOU VISION MEDIA CO.,LTD

De VISIEmedia zijn de belangrijke groothandelaar van vervangingslampen voor de projectoren van verschillende media en achterprojectietelevisies rond de bol sinds 2010, die ongeveer 10 jaar ervarings tot nu toe, en het jaarlijkse verkoopvolume meer dan 100.000 stukken heeft. Wij hebben de capaciteit om gloednieuwe projectorlampen over 10.000 DLP, LCD en techniekprojectormodellen voor ongeveer 100 merken met inbegrip van Epson, Hitachi, NEC, Sony, Sanyo, Panasonic, Infocus, Scherp, Viewsonic, Optoma enz. te leveren.
Bij VISIEmedia kunt u de originele module van de projectorlamp kopen (OEM), projectorlamp met huisvesting of laat de projector naakte bol, Xenonlichten aangezien uw eisen, wij ook zijn toe om verscheidenheidstoebehoren voor projectoren, zoals Mainboard, hoofdmacht, Lampvoeding, DMD, Spaander, Kleurenwiel, LCD Ver paneel etc. te verstrekken. Keur zowel kleinhandels goed als in het groot. Garantie: 8 maanden.

 

-02-
Geschiedenis

De VISIEmedia van GUANG ZHOU Co., Ltd werd opgericht in 2010. Wij registreerden ‚onlylamp met succes‘ dit handelsmerk in Hongkong in 2011, heeft het een goede reputatie in de industrie van projectorlampen. vóór onlylamp, hebben wij reeds compatibele prjectorlampen vanaf 2007 verkocht, hebben wij veel ervaring in internationaal de lampengebied van de handelprojector.

-03-
Dienst

Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen van, het produceren van & het verkopen van projectorlampen & de huisvesting van de projectorlamp. Wij hebben onze eigen plastic fabriek van de vorm design& opbrengst, en hebben ook beste resourse van alle lampen van de merk originele projector, met inbegrip van Philips (UHP), Osram (VIP), Ushio, Phoenix, hebben wij ook de recentste bevestigende technologie van projector compatibele bollen elke projector ervoor zorgen de compatibele bol 80%-helderheidszelfde kan bereiken origineel. Wij bezitten ook sterke van de technologieonderzoek en ontwikkeling capaciteit en een strikt QC systeem.

 

-04-
Ons Team

Wij hebben verkoopbureau, afzonderlijk de fabriek van de lamphuisvesting en pakhuis. Het verkoopbureau doet slechts verkopende zaken, heeft de fabriek 2 opbrengslijn om compatibele lamp en lamphuisvesting te produceren, hebben de compatibele lampen van de pakhuisopslag, de originele lampen en de lamphuisvesting, elk deel deskundigen en het beheerspersoneel, fabriek en pakhuis heeft ondertussen ook strikt QC systeem om elk afgewerkt product te beloven is goede dingen.

 

Contactgegevens